HAIR CORNER salon

HAIR CORNER salon

design inspiration from Classic Art Museum

The inspiration, Classic art museum concept, conceived by the owners together with Designers. Designer would like to project a spatial that people visiting a museum.

The impression when we have first site visit, we noticed that there are lots of natural elements in this art mall. A grand vertical green wall is installed at the top of the shopfront and two entrances. Plenty of natural light come through the façade window.

nature:

retail

clients:

hair corner group

location:

K11 mall, guangzhou

area:

2,000 sq.ft.

year of completion:

2018

HAIR CORNER 髮型屋

HAIR CORNER 髮型屋

設計靈感 來自經典藝術博物館

當設計師第一次參觀時, 注意這個以藝術為主題的購物中心給人的印像是有很多自然元素, 店面頂部和兩個入口處亦有宏偉的垂直綠牆, 大量的自然光, 通過玻璃牆進入室內。

設計師想創造一個空間,供人們參觀置身森林地區的博物館,這是連鎖髮型屋相對較新的經驗。為了說明典雅的氛圍,帶有金屬飾邊的拱形特徵, 是該項目的主要元素。

類別:

零售

客戶:

hair corner 集團

地點:

廣州 K11Mall

面積:

2,000平方尺

完成年份:

2018