private residence in sheung shui

private residence in sheung shui

design inspired by 'a sunny vacation"

The two-storey villa complements the natural surroundings. It was designed to accentuate the connection with the natural surroundings whilst the interiors with a relaxed and comfortable ambience.

An impressive outdoor kitchen embraces a roofed outdoor dining area with a fireplace in the courtyard. The design of the spaces takes into consideration of entertainment, views, sunlight, and landscape. House owners could enjoy the moment of cooking with family and friends in the outdoor kitchen

nature:

residential

clients:

undisclosed

location:

sheung shui, hong kong

area:

4,900 sq.ft.

year of completion:

2022

上水住宅項目

上水住宅項目

設計靈感來自“a sunny vacation"

這所兩層高的別墅樓房位於香港的上水區, 設計師想為戶主營造尤如置身外國渡假的空間, 強調與自然環境的聯繫, 注入輕鬆舒適的圍氛。

於花園的戶外廚房和用餐區令人印象深刻, 此空間的設計考慮了娛樂、景觀、陽光和景觀元素, 戶主可以在這裡享受與家人和朋友共聚的時刻。

類別:

住宅

客戶:

-

地點:

香港上水

面積:

4,900 平方尺

完成年份:

2022