conceptual design: auction house and gallery project

nature

unbuilt/conceptual

clients

undisclosed

location

hong kong

area

-

year of completion

2020

engaging the stakeholders and fostering the art community

We are dedicated to create a memorable experience upon entering the premises. We work on the design extend to details. We do hope guests would have different experience in every time he or she visits. The design proposal utilizes the building's key features, for instance, open up floor slab to connect between floors. The additional feature staircases and the auction hall’s “Skybox” transform the vertical dynamics between the floors, and provide the much reveled “wow” factors within these upper floors. It is our intention to preserve and amplify the excitement and vibrancy of the auction hall; to encourage openness and physical connection with the auctioneer, and to allow for a VIP box-seat area.

Facilitating customer engagement activities
The new bar is planned as a gathering space in mind, a casual and informal meeting place between clients, staff and colleagues. The south end of the floor can almost operate as a separate wing where a number of conference rooms and offices cluster around the bar. It serves the guests during auctions and other events, overlooking Hong Kong Island from its full-width balcony.