C+ wins <A'Design Silver Awards 2018>

Our project for hair corner group in Guangzhou K11 mall has won the <Silver A’ Design Award 2018 - 2019> in Interior Space & Exhibition Design Category in Italy.


We are honored to announce that our project ('Museum Salon') for hair corner group, has won the Silver A’ Design Award at A’ Design Award & Competition 2018-2019 in Italy! Realize our vision in #creatingmemoriesthroughdesign ! ​ Classic art museum as our design inspiration "Observing that lots of natural and art elements in this art mall, eg. grand vertical green wall and plenty othef natural light. We come up an idea of "Classic art museum" in The Forest. Arch features with metal trim are the major element. The ceiling is custom-built in arch form and comes with concealed mono-tone lighting on every single arch. This is relatively rare in hair salon design. This feature is not only to create a tall spatial but also coherent to the design arch element." - Mr. Cheuk Chan, the designer of this project. Delivering experience and privacy With the objective to bring the prestigious identity, privacy, and customer experience journey, each styling cabinet is stand-alone and built with a private cabinet. ​​ Thanks for the support from the Client. Thanks Cheuk and the team!

Cheers!